top of page

Innovatieve thema's

"Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?"

De automotive branche is continu in ontwikkeling. Nieuwe technieken en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Van ADAS tot elektrische aandrijvingen en zelfrijdende auto’s. Maar hoe gaat u hier als autobedrijf of technicus mee om? Hoe zorgt u ervoor dat u de nieuwste technieken toepast? De innovatieve thema’s van Mens & Techniek kunnen daarbij helpen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Onze innovatieve thema’s bestaan uit vier pijlers: connected, autonoom, shared service en elektrisch. Ze zijn gebaseerd op de mobiliteit van de toekomst.
shutterstock_1343869916.jpeg

Connected

Bij connected voertuigen gaat het om de (internet-) verbindingen tussen auto’s of verbindingen tussen inzittenden van voertuigen en de buitenwereld.

shutterstock_740396374.jpeg

Autonoom

ADAS (Advanced Driver Assistance System) is de technologie achter autonoom rijden. Er zijn vijf niveaus binnen autonoom rijden.

Shared service

Bij Shared service draait het om gedeelde wagenparken met minder voertuigen. De beheerde wagenparken worden gedeeld door meerdere gebruikers.

shutterstock_1207066399_edited.jpg

Elektrisch

Er komen steeds meer elektrische voertuigen in het Nederlandse wagenpark. De huidige kennis op mechanisch gebied zal plaats moeten maken voor kennis en vaardigheden op het gebied van elektronische voertuigen- technologie (EV).

1083131954-huge.jpeg

De voordelen

actuele techniek.png
toekomst.png
bedrijfsschool.png

Actuele techniek

Blik op de toekomst

Direct in de praktijk

Een van de vele voordelen die Mens & Techniek biedt, is dat u continu met de actuele technieken in aanraking komt. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.

Mens & Techniek is er speciaal voor u, om u blijvend op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Dit doen wij graag samen met u!

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij er ook voor u op de werkvloer. Onze diensten worden direct in de praktijk toegepast en bij u op locatie georganiseerd.

Anker 1

Bedankt voor de inzending!

Zullen we een vrijblijvende afspraak maken?

Dan kunt u het formulier invullen en versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Telefoon: 033-2048070

Mail: info@mensentechniek.nl

bottom of page