top of page
shutterstock_514764775.jpeg
shutterstock_514764775.jpeg

M & T Challenges

“Gaat u met ons de challenge aan?”

Dat de automotive sector sterk aan het veranderen is, is wel duidelijk, maar wat betekent dat nu voor uw autobedrijf? Het huidige verdienmodel van het dealerbedrijf is sterk afhankelijk van de brutomarge op de aftersales. Door de komst van elektrische voertuigen verandert dat. De verwachting is dat 50 tot 60 procent van de omzet verdwijnt als gevolg van de komst van de elektrische auto. U zult uw huidige business model moeten aanpassen. 

 

Het is van belang dat uw bedrijf integraal gaat samenwerken. Wij leren uw medewerkers wat er speelt binnen de afdelingen van uw autobedrijf. Het werkt niet alleen efficiënter, er ontstaat ook meer onderlinge waardering. Met onze business challenges maken wij uw bedrijf op technisch en bedrijfsmatig vlak klaar voor de toekomst. 

 

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst? Wij van Mens & Techniek dagen uw autobedrijf uit voor één van onze challenges.

Onze challenges zijn leuk en uitdagend, maar zetten u tegelijkertijd tot nadenken.  Wij willen u spelenderwijs uitdagen. 

 

Strijd met uw eigen team met als doel kennis en ervaring met elkaar te delen. Het is een leerproces dat uw autobedrijf klaarmaakt voor de toekomst. Door de inzichten van dit proces met elkaar te delen, kunt u veel met elkaar bereiken. En dat is nou precies de bedoeling met onze M&T Challenges. Elkaar inspireren en met elkaar verkennen waar de uitdagingen liggen. Gaat u het aan?

Schermafbeelding 2020-07-14 om 18.44.38.

EV Vrijschakel Challenge

shutterstock_265132001-min.jpeg

Pubquiz: De techniek van de toekomst in de automotive

shutterstock_631061396-min_edited.jpg

Challenge: Welke technicus heeft echt vertrouwen in de techniek?

De voordelen

actuele techniek.png
toekomst.png
bedrijfsschool.png

Actuele techniek

Blik op de toekomst

Direct in de praktijk

Een van de vele voordelen die Mens & Techniek biedt, is dat u continu met de actuele technieken in aanraking komt. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.

Mens & Techniek is er speciaal voor u, om u blijvend op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Dit doen wij graag samen met u!

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij er ook voor u op de werkvloer. Onze diensten worden direct in de praktijk toegepast en bij u op locatie georganiseerd.

Afspraak M&T challenges

Bedankt voor de inzending!

Zullen we een vrijblijvende afspraak maken?

Dan kunt u het formulier invullen en versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Telefoon: 033-2048070

Mail: info@mensentechniek.nl

bottom of page