top of page
shutterstock_514764775.jpeg
shutterstock_514764775.jpeg

M & T Challenges

“Gaat u met ons de challenge aan?”

Dat de automotive sector sterk aan het veranderen is, is wel duidelijk, maar wat betekent dat nu voor uw autobedrijf? Het huidige verdienmodel van het dealerbedrijf is sterk afhankelijk van de brutomarge op de aftersales. Door de komst van elektrische voertuigen verandert dat. De verwachting is dat 50 tot 60 procent van de omzet verdwijnt als gevolg van de komst van de elektrische auto. U zult uw huidige business model moeten aanpassen. 

 

Het is van belang dat uw bedrijf integraal gaat samenwerken. Wij leren uw medewerkers wat er speelt binnen de afdelingen van uw autobedrijf. Het werkt niet alleen efficiënter, er ontstaat ook meer onderlinge waardering. Met onze business challenges maken wij uw bedrijf op technisch en bedrijfsmatig vlak klaar voor de toekomst. 

 

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst? Wij van Mens & Techniek dagen uw autobedrijf uit voor één van onze challenges.

Onze challenges zijn leuk en uitdagend, maar zetten u tegelijkertijd tot nadenken.  Wij willen u spelenderwijs uitdagen. 

 

Strijd met uw eigen team met als doel kennis en ervaring met elkaar te delen. Het is een leerproces dat uw autobedrijf klaarmaakt voor de toekomst. Door de inzichten van dit proces met elkaar te delen, kunt u veel met elkaar bereiken. En dat is nou precies de bedoeling met onze M&T Challenges. Elkaar inspireren en met elkaar verkennen waar de uitdagingen liggen. Gaat u het aan?

Schermafbeelding 2020-07-14 om 18.44.38.

EV Vrijschakel Challenge

shutterstock_265132001-min.jpeg

Pubquiz: De techniek van de toekomst in de automotive

shutterstock_631061396-min_edited.jpg

Challenge: Welke technicus heeft echt vertrouwen in de techniek?

De voordelen

actuele techniek.png
toekomst.png
bedrijfsschool.png

Actuele techniek

Blik op de toekomst

Direct in de praktijk

Een van de vele voordelen die Mens & Techniek biedt, is dat u continu met de actuele technieken in aanraking komt. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.

Mens & Techniek is er speciaal voor u, om u blijvend op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Dit doen wij graag samen met u!

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij er ook voor u op de werkvloer. Onze diensten worden direct in de praktijk toegepast en bij u op locatie georganiseerd.

 • Wie is Mens & Techniek?
  Mens & Techniek is het broertje van TOI Opleidingen, wat betekent dat alles wat wij doen aan de gelijke standaarden voldoet als binnen het erkende TOI Opleidingen het geval is. In 2014 is Anton Cornelissen gestart met het bedrijf Mens & Techniek. Dit vanuit zijn eigen werkervaring binnen de automobielbranche. Anton kwam erachter dat veel processen binnen de techniek efficiënter en gestroomlijnder konden. Het ontwikkelen van professionele medewerkers en een bijdrage leveren aan een blijvende rendementsverbetering voor het bedrijf zijn dat wat ons uniek maakt. Anton zorgt ervoor dat een organisatie technisch fit wordt voor de toekomst. In 2016 ontmoette hij Sicco Goede. Met zijn jarenlange ervaring als bankier, change manager en begeleider van ondernemers draagt hij bij aan de bedrijfskundige onderdelen van Mens & Techniek. Sicco gelooft in een bedrijfsdynamiek waarbij de mens, het echte kapitaal van de onderneming (klant en medewerker), centraal staat.Vanuit deze filosofie en ervaring zorgt Sicco ervoor dat een onderneming bedrijfsmatig fit is voor de toekomst. Samen hebben zij Mens&Techniek verder ontwikkeld tot waar het vandaag de dag voor staat.
 • Wat is Mens & Techniek?
  De naam van ons bedrijf zegt het al: “wij brengen de mens en de techniek dichter bij elkaar. Dit doen wij, door de medewerkers in de automobielbranche te enthousiasmeren en te ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied. De oorsprong van Mens & Techniek ligt binnen het domein van de Automotive industrie. Daarbij zijn de grondleggers van Mens & Techniek breed georiënteerd, dat wil zeggen dat alle denkbare domeinen binnen de automobielbranche afgedekt worden. Mens & Techniek richt zich dan ook op het gehele automobiel bedrijf, omdat enkel op deze wijze bedrijven zich klaar kunnen maken voor de toekomst.
 • Hoe werkt Mens & Techniek?
  Binnen de automotive branche volgen technologische ontwikkelingen zich in rap tempo op. Door drukte staan autobedrijven vaak te weinig stil bij de toekomst. Bent u als autobedrijf wel klaar voor de toekomst? Ons doel is om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Wij leren uw technici bijvoorbeeld kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica. Dit geldt zowel voor onderhoud als voor reparatie en diagnose. Maar ook op het gebied van hoogspanningstechnologie zal er nieuwe kennis nodig zijn. High Voltage systemen vragen namelijk om specialistische kennis van een technicus. Daarnaast leren wij uw medewerkers integraal met elkaar samenwerken. Door de komst van bijvoorbeeld shared services zullen er andere verdienmodellen komen, andere voertuigen, andere mobiliteitsconcepten en betalen naar gebruik wordt standaard. Mens&Techniek helpt u autobedrijf zoeken naar de juiste businessmodellen. Dit doen wij allemaal onder vier innovatieve thema’s: connected, autonoom, shared service en elektrisch. Deze vier pijlers vormen de toekomst van de mobiliteit.
 • Hoe kan ik contact opnemen met Mens & Techniek?
  Heeft u interesse of vragen over de diensten van Mens & Techniek dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur – 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 033-3031084 of op het e-mailadres info@mensentechniek.nl.
Afspraak M&T challenges

Bedankt voor de inzending!

Zullen we een vrijblijvende afspraak maken?

Dan kunt u het formulier invullen en versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Telefoon: 033-2048070

Mail: info@mensentechniek.nl

bottom of page