top of page
%C3%82%C2%A9pimvandermaden_200212122_bew

Diagnose coaching

"Wij brengen mens en techniek dichter bij elkaar. Van weten, naar handelen, naar zijn."

Diagnose coaching begint bij de aanname van de klacht en eindigt met de klant die het vertrouwen heeft en houdt in uw bedrijf. Het brengt de mens en de techniek tot in de kern bij elkaar. Diagnose coaching helpt uw bedrijf en medewerkers bij de ontwikkeling van de processen die daarbij horen.

Hoe werkt diagnose coaching?

 

Diagnose coaching begint bij de aanname van de klacht en eindigt met de klant die het vertrouwen heeft en houdt in uw bedrijf. De klant komt met een storing naar de werkplaats toe. Vervolgens wordt de auto uitgelezen en een diagnose vastgesteld. De diagnose wordt nu stap-voor-stap verder uitgelicht door middel van een whiteboard of digitaal bord. Het doel hiervan is om het aantal foutieve diagnoses, diagnose uren, foutief vervangen van componenten terug te brengen. Daarnaast worden de diagnose vaardigheden van uw medewerkers vergroot en zorgt het voor het opbouwen van diagnoseverslaglegging voor garantie werkzaamheden.

De voordelen

actuele techniek.png
toekomst.png
bedrijfsschool.png

Actuele techniek

Blik op de toekomst

Direct in de praktijk

Een van de vele voordelen die Mens & Techniek biedt, is dat u continu met de actuele technieken in aanraking komt. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.

Mens & Techniek is er speciaal voor u, om u blijvend op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Dit doen wij graag samen met u!

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij er ook voor u op de werkvloer. Onze diensten worden direct in de praktijk toegepast en bij u op locatie georganiseerd.

Bedankt voor de inzending!

Zullen we een vrijblijvende afspraak maken?

Dan kunt u het formulier invullen en versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Telefoon: 033-2048070

Mail: info@mensentechniek.nl

bottom of page