top of page
©pimvandermaden_200212061-bewerktkopie.

Over Mens & Techniek

Wij brengen mens en techniek dichter bij elkaar.

logo mens & techniek 3.png

Over ons

Wij geloven in mensen. In de kwaliteit van mensen. In een manier van werken waarbij de medewerker als mens centraal staat en instrumenten niet meer dan hulpmiddelen zijn. Als je focust op kosten, dan gaat de kwaliteit omlaag. Focus je op kwaliteit, dan gaan de kosten omlaag. Kwaliteit is onze levenshouding. Mens & Techniek kijkt naar mensen vanuit hun intrinsieke waarde. Vanuit die visie kunnen mensen op ons rekenen. Wij streven dan ook naar langdurige relaties met medewerkers en opdrachtgevers.

De wil om onszelf en anderen beter te laten worden vormt een belangrijke drijfveer om de zelfredzaamheid van mensen in organisaties te ontwikkelen. Op die manier zorgen we voor blijvende meerwaarde voor onze klant. Dát is Mens & Techniek.

Onze missie is: uw medewerkers te enthousiasmeren en verder te ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied. Door ontwikkelen van professionele medewerkers worden de processen binnen uw bedrijf efficiënter. Dit doen wij vanuit het hart van uw organisatie, direct op locatie.

%C3%82%C2%A9pimvandermaden-200212067b_ed
experience.png
Anton Cornelissen

Mens & Techniek: de personen

achter het bedrijf.
 

Mens & Techniek is het broertje van TOI Opleidingen, wat betekent dat alles wat wij doen aan de gelijke standaarden voldoet als binnen het erkende TOI Opleidingen het geval is.

 

In 2014 is Anton Cornelissen gestart met het bedrijf Mens & Techniek. Dit vanuit zijn eigen werkervaring binnen de automobielbranche. Anton kwam erachter dat veel processen binnen de techniek efficiënter en gestroomlijnder konden. Het ontwikkelen van professionele medewerkers en een bijdrage leveren aan een blijvende rendementsverbetering voor het bedrijf zijn dat wat ons uniek maakt. Anton zorgt ervoor dat een organisatie technisch fit wordt voor de toekomst. 

 

In 2016 ontmoette hij Sicco Goede. 

Met zijn jarenlange ervaring als bankier, change manager en begeleider van ondernemers draagt hij bij aan de bedrijfskundige onderdelen van Mens & Techniek. Sicco gelooft in een bedrijfsdynamiek waarbij de mens, het echte kapitaal van de onderneming (klant en medewerker), centraal staat.Vanuit deze filosofie en ervaring zorgt Sicco ervoor dat een onderneming bedrijfsmatig fit is voor de toekomst.

 

Samen hebben zij Mens & Techniek verder ontwikkeld tot waar het vandaag de dag voor staat.

 

%C3%82%C2%A9pimvandermaden-200212063b_ed
Sicco Goede

Wat biedt Mens & Techniek?

trainingen.png

Innovatieve thema's

Bent u klaar voor de toekomst? Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Mens & Techniek berust de mobiliteit van de toekomst op vier pijlers: connected, autonoom, shared service en elektrisch. Onze innovatieve thema's zijn hierop gebaseerd.

diagnosecoaching.png

Diagnose coaching

Diagnose coaching begint bij de aanname van de klacht en eindigt met de klant die het vertrouwen heeft en houdt in uw bedrijf. Het brengt de mens en de techniek tot in de kern bij elkaar. Diagnose coaching helpt uw bedrijf en medewerkers bij de ontwikkeling van de processen die daarbij horen.

experience.png

M & T Challenges

Durft u met ons de challenge aan? Om klaar te zijn voor de toekomst, is er maar één mogelijkheid en dat is een letterlijke doorkijk maken binnen uw autobedrijf. Welke talenten lopen er rond, welke software en apparatuur gebruikt u in de werkplaats en hoe is het bijvoorbeeld geregeld met de financiële administratie? Ontdek waar de kansen liggen met onze challenges.

bottom of page